Martina Gedeck
Data urodzenia: 1961-09-14
Miejsce urodzenia: Monachium, RFN (obecnie Niemcy)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Magda
0.0 2011 Meinert
6.2 2010 Anna Marian
5.3
Agnozja
Agnosia
2010 Prevert
7.6 2009 Arcyksiężna Sophie
0.0 1998 Elvira
0.0 1997 Michaela Kroll (1997)(gościnnie)
0.0 1995 Helga Ölschläger (1994) (gościnnie)
0.0 1995 Rita Bertram (gościnnie)
0.0 1994 Liane Farian(gościnnie)
0.0 1994 Angelika (1994-1995)
2.0 1994 Dr. Ruth Klinger (1994) (gościnnie)
0.0
Zadanie dla asów
Berlin Break
1993
0.0 1992 Maria
6.5 1992 Anna Corell (1992) (gościnnie)
0.0 1991 Sylvie
0.0 1989 Britta
0.0 1988 Der Schwur (1989)(gościnnie)
0.0
Liebling
Liebling - Kreuzberg
1986 Ria
5.0 1981 Angela Düllmann (gościnnie)
7.0 1978 Edith Wilcke (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Martina Gedeck filmy Martina Gedeck najlepsze filmy Martina Gedeck zdjęcia Martina Gedeck galeria Martina Gedeck biografia Martina Gedeck nominacje Martina Gedeck nagrody i wyróżnienia Martina Gedeck filmografia Martina Gedeck aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.