Andrea Vagn Jensen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Andrea
6.0 2003 Louise, matka Josefiny
0.0 2002 Vera
0.0 2001 Ulla Karin Just
0.0 1998 Linda
0.0 1997 Ulla Snedker

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrea Vagn Jensen filmy Andrea Vagn Jensen najlepsze filmy Andrea Vagn Jensen zdjęcia Andrea Vagn Jensen galeria Andrea Vagn Jensen biografia Andrea Vagn Jensen nominacje Andrea Vagn Jensen nagrody i wyróżnienia Andrea Vagn Jensen filmografia Andrea Vagn Jensen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.