Michael McManus
Data urodzenia: Minneapoli

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Puggy (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Puggy (gościnnie)
8.0
Tajemnicze przygody Juliusza Verne'a
Secret Adventures of Jules Verne, The
2000 Puggy (gościnnie)
7.9 1997 Puggy (gościnnie)
7.7 1994 Puggy (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Puggy (gościnnie)
7.4
Byle do dzwonka
Saved by the Bell
1989 Puggy (gościnnie)
7.0 1989 Puggy (gościnnie)
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 Puggy (gościnnie)
7.2 1989 Puggy (gościnnie)
5.7 1989 Puggy (gościnnie)
7.7
Kochany John
Dear John
1988 Puggy (gościnnie)
6.6
Akademia Policyjna 4: Patrol obywatelski
Police Academy 4: Citizens on Patrol
1987 Puggy (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Puggy (gościnnie)
7.6
Pełna chata
Full House
1987 Puggy (gościnnie)
5.4
To znowu Ty?
You Again?
1986 Puggy (gościnnie)
8.5 1986 Puggy (gościnnie)
9.0 1985 Puggy (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Puggy (gościnnie)
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Puggy (gościnnie)
9.0 1984 Puggy (gościnnie)
7.6 1984 Puggy (gościnnie)
7.1
Duch
Poltergeist
1982 Puggy (gościnnie)
8.6 1982 Puggy (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Puggy (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Puggy (gościnnie)
0.0 1979 Puggy (gościnnie)
7.3
Mistrz kierownicy ucieka
Smokey and the Bandit
1977 Puggy (gościnnie)
7.5
Największy kochanek świata
World's Greatest Lover, The
1977 Puggy (gościnnie)
7.8 1976 Puggy (gościnnie)
7.0 1976 Puggy (gościnnie)
7.7 1968 Puggy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael McManus filmy Michael McManus najlepsze filmy Michael McManus zdjęcia Michael McManus galeria Michael McManus biografia Michael McManus nominacje Michael McManus nagrody i wyróżnienia Michael McManus filmografia Michael McManus aktor Michael McManus scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.