Hanna Stankówna
Data urodzenia: 1938-05-04
Miejsce urodzenia: Poznań, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.5 1999 Profesor Nadieżda Gurgenidze
7.1 1996 Sąsiadka Ewy
6.3 1995 "Zielony Kapelusz"
6.5 1995 Hofsztajnowa, matka Hani
6.6 1992 Instruktorka tańca
9.3
Powodzenia, żołnierzyku
Bonne Chance Frenchie
1991 matka Henriego
6.5 1991 La Palladino
6.3 1991 Matka Karen
6.0 1990 Laetitia, matka Napoleona
6.6 1988 Gość Hulanickich
7.1 1986 Nina
7.2 1984 Letniczka
6.0 1983 Hortensja Vitie
6.8 1981 Lusia Stawska
6.5 1980 Nauczycielka tańca
7.6 1977 Dziennikarka
7.1 1976 Hrabina Ćwilecka
5.8 1973 Zakonnica
6.3 1972 Lusia, ciotka Agi
7.0 1963 Jadwiga, żona Franka

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hanna Stankówna filmy Hanna Stankówna najlepsze filmy Hanna Stankówna zdjęcia Hanna Stankówna galeria Hanna Stankówna biografia Hanna Stankówna nominacje Hanna Stankówna nagrody i wyróżnienia Hanna Stankówna filmografia Hanna Stankówna aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.