Marek Cichucki
Data urodzenia: 1961-09-22
Miejsce urodzenia: Suwałki, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2010 Wende, szef Nowotnika (gościnnie)
8.1 2008 Wende, szef Nowotnika (gościnnie)
4.0 2008 Wende, szef Nowotnika (gościnnie)
7.9 2007 Wende, szef Nowotnika (gościnnie)
7.0 2007 Wende, szef Nowotnika (gościnnie)
5.0 2005 Wende, szef Nowotnika (gościnnie)
8.8
Auschwitz. Naziści i "ostateczne rozwiązanie"
Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution'
2005 Wende, szef Nowotnika (gościnnie)
7.9 2004 Wende, szef Nowotnika (gościnnie)
5.4 2004 Wende, szef Nowotnika (gościnnie)
6.9 2004 Wende, szef Nowotnika (gościnnie)
7.4 2002 Wende, szef Nowotnika (gościnnie)
6.2 2001 Wende, szef Nowotnika (gościnnie)
7.3 2000 Wende, szef Nowotnika (gościnnie)
6.5 1997 Wende, szef Nowotnika (gościnnie)
5.7 1996 Wende, szef Nowotnika (gościnnie)
6.7 1996 Wende, szef Nowotnika (gościnnie)
6.3 1995 Wende, szef Nowotnika (gościnnie)
9.1 1993 Wende, szef Nowotnika (gościnnie)
5.4 1992 Wende, szef Nowotnika (gościnnie)
5.3 1989 Wende, szef Nowotnika (gościnnie)
7.8 1989 Wende, szef Nowotnika (gościnnie)
7.6 1988 Wende, szef Nowotnika (gościnnie)
7.5 1987 Wende, szef Nowotnika (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marek Cichucki filmy Marek Cichucki najlepsze filmy Marek Cichucki zdjęcia Marek Cichucki galeria Marek Cichucki biografia Marek Cichucki nominacje Marek Cichucki nagrody i wyróżnienia Marek Cichucki filmografia Marek Cichucki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.