Ole Thestrup
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Hans
6.4
Roman Barbarzyńca 3D
Ronal barbaren
2011 Wyrocznia (głos)
10.0 2010 Svend ?ge Saltum
8.0
Jabłka Adama
Adams æbler
2005 Dr Kolberg
6.0 2003 Centurion
0.0 2000 Fotograf Brandt
0.0 1988 Dyrektor Mikkelsen
0.0 1986 Magnum
10.0 1982 Erik Jensen
5.0 1978

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ole Thestrup filmy Ole Thestrup najlepsze filmy Ole Thestrup zdjęcia Ole Thestrup galeria Ole Thestrup biografia Ole Thestrup nominacje Ole Thestrup nagrody i wyróżnienia Ole Thestrup filmografia Ole Thestrup aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.