Katarzyna Skrzynecka
Data urodzenia: 1970-12-03
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska
Stan cywilny: dwukrotnie zamężna; 1. Zbigniew Urbański (26.04.2003 - 15.03.2006, rozwód); 2. Marcin Łopucki (od 19.06.2009)

Biografia:
Aktorka, zajmuje się także piosenkarstwem. W 1993 roku ukończyła PWST w Warszawie. W tym samym roku zdobyła także nagrodę im. Zbyszka Cybulskiego, przyznawaną utalentowanym aktorom młodego pokolenia.
5.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2009 Patolog
5.4 2007 Genevieve Dupont (gościnnie)
8.0
Magiczna karuzela
Magic Roundabout, The
2007 Eulalia (polski dubbing)
4.5 2006 Anna
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Zdenka (gościnnie)
5.7 2004 Irena Murawska
5.4 2003 colonel Carol Kowalsky
5.8 2003 (gościnnie)
5.9 2000 Bella
3.0 1999
4.8 1999 Nauczycielka Malinki (gościnnie)
6.4 1999 Mama Oli
3.6 1999 Magdalena Domagała
5.1
Królowa złodziei
Marion du faouet - chef de volerus
1997 Guillemette
6.0 1996 Dziennikarka Agnieszka Walewska
6.3
WOW
1993
6.6 1993 Młoda Maria, żona Ewalda
5.4 1993 Ewa Górkiewicz, wnuczka "Dzidziusia"
6.7
Nowe przygody Arsena Lupin
Nouveaux Exploits d'Arsene Lupin, Les
1993
6.1 1991

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katarzyna Skrzynecka filmy Katarzyna Skrzynecka najlepsze filmy Katarzyna Skrzynecka zdjęcia Katarzyna Skrzynecka galeria Katarzyna Skrzynecka biografia Katarzyna Skrzynecka nominacje Katarzyna Skrzynecka nagrody i wyróżnienia Katarzyna Skrzynecka filmografia Katarzyna Skrzynecka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.