Alanna Ubach
Data urodzenia: 1975-10-03
Miejsce urodzenia: Downey, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Doktor Louise Harper (gościnnie)
6.0
Zła kobieta
Bad Teacher
2011 Doktor Louise Harper (gościnnie)
0.0 2011 Doktor Louise Harper (gościnnie)
0.0 2011 Doktor Louise Harper (gościnnie)
0.0 2011 Doktor Louise Harper (gościnnie)
10.0 2010 Doktor Louise Harper (gościnnie)
7.0 2010 Doktor Louise Harper (gościnnie)
0.0 2010 Doktor Louise Harper (gościnnie)
6.9 2009 Doktor Louise Harper (gościnnie)
7.2 2009 Doktor Louise Harper (gościnnie)
7.8 2008 Doktor Louise Harper (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Doktor Gidry (gościnnie)
7.7 2007 (gościnnie)
10.0
El Tigre: Przygody Manny'ego Rivery
El Tigre: The Adventures of Manny Rivera
2007 Doktor Louise Harper (gościnnie)
8.3 2006 Doktor Louise Harper (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Doktor Louise Harper (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Doktor Louise Harper (gościnnie)
7.0
Brenda i pan Whiskers
Brandy & Mr. Whiskers
2004 Doktor Louise Harper (gościnnie)
8.5 2004 Doktor Louise Harper (gościnnie)
7.3 2004 Constance Briell (gościnnie)
7.5 2002 Jennie Silverman (gościnnie)
0.0 2002 Doktor Louise Harper (gościnnie)
7.6
Ozzy i Drix
Ozzy & Drix
2002 Doktor Louise Harper (gościnnie)
0.0 2001 Doktor Louise Harper (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Doktor Louise Harper (gościnnie)
7.0 1999 Doktor Louise Harper (gościnnie)
6.6
Redakcja sportowa
Sports Night
1998 Doktor Louise Harper (gościnnie)
6.8 1996 Doktor Louise Harper (gościnnie)
6.5
Tylko miłość
Love Is All There Is
1996 Doktor Louise Harper (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Doktor Louise Harper (gościnnie)
5.8
Zabójcza perfekcja
Virtuosity
1995 Doktor Louise Harper (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Doktor Louise Harper (gościnnie)
6.9
Zakonnica w przebraniu 2: Powrót do habitu
Sister Act 2: Back in the Habit
1993 Doktor Louise Harper (gościnnie)
0.0 1993 Doktor Louise Harper (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Doktor Louise Harper (gościnnie)
5.7 1986 Doktor Louise Harper (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alanna Ubach filmy Alanna Ubach najlepsze filmy Alanna Ubach zdjęcia Alanna Ubach galeria Alanna Ubach biografia Alanna Ubach nominacje Alanna Ubach nagrody i wyróżnienia Alanna Ubach filmografia Alanna Ubach aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.