Zdzisław Wardejn
Data urodzenia: 1940-04-21
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska
Stan cywilny: żona Małgorzata Pritulak, 2 synów: Przemysław i Franciszek

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Tadeusz Morawski, ojciec Dariusza (gościnnie)
0.0 2011 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
0.0
Domino
Dominoes
2010 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
6.8 2010 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
7.6 2010 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
5.5 2009 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
6.3 2008 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
4.8 2006 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
4.7 2005 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
5.4 2004 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
6.9 2004 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
6.7 2003 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
7.2 2001 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
5.3 1999 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
7.6 1999 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
6.7 1999 Mistrz krzyżacki (gościnnie)
6.4 1999 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
5.4 1997 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
6.0 1996 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
4.4 1996 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
7.0 1996 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
7.5 1995 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
3.9 1994 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
6.7 1994 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
6.9 1991 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
7.2 1989 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
7.7 1989 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
7.3 1989 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
7.4 1988 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
8.0 1988 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
7.2 1988 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
7.0 1988 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
6.5 1988 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
6.9 1987 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
7.5 1987 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
7.0 1987 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
6.7 1987 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
6.2 1986 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
6.6 1986 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
7.7 1986 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
7.0 1986 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
6.6 1985 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
8.0 1985 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
6.8 1985 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
6.5 1985 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
5.2 1984 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
4.8
Wir
1983 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
7.7 1981 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
7.9 1981 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
6.9 1980 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
6.3 1979 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
5.4 1979 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
5.3 1977 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
5.2 1977 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
7.5 1977 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
6.8 1977 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
7.2 1975 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)
6.4 1970 Zdzisław Żelisław Nowak, ojciec Piotra (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Zdzisław Wardejn filmy Zdzisław Wardejn najlepsze filmy Zdzisław Wardejn zdjęcia Zdzisław Wardejn galeria Zdzisław Wardejn biografia Zdzisław Wardejn nominacje Zdzisław Wardejn nagrody i wyróżnienia Zdzisław Wardejn filmografia Zdzisław Wardejn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.