Ernst Jacobi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Friedrich Blessmann
0.0 1995 Dr Ahlbaum (gościnnie)
0.0 1983
7.0
Blaszany bębenek
Blechtrommel, Die
1979 Loebsack
7.8 1977 Herbert Walser (2005) (gościnnie)
0.0 1975 (narrator)
6.2 1974 Gottfried Ehring / Dr Soest / Dr Lothar Lippert / Sasse senior (gości
0.0 1973 Max Tredup

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ernst Jacobi filmy Ernst Jacobi najlepsze filmy Ernst Jacobi zdjęcia Ernst Jacobi galeria Ernst Jacobi biografia Ernst Jacobi nominacje Ernst Jacobi nagrody i wyróżnienia Ernst Jacobi filmografia Ernst Jacobi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.