Jack Carter
Data urodzenia: 1923-06-24
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Paula Stewart (30.03.1961 - 1969, rozwód), syn Michael; 2. Roxanne

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
2.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Pan Fishman (gościnnie)
8.2 2011 Stan Ball (gościnnie)
7.7 2011 Burt (gościnnie)
7.6
Jess i chłopaki
New Girl
2011 Burt (gościnnie)
8.3 2011 Stan Ball (gościnnie)
7.5 2007 Pan Fishman (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Pan Fishman (gościnnie)
7.2
Filip z przyszłości
Phil of the Future
2004 Pan Fishman (gościnnie)
7.5 2002 Joseph Moody (gościnnie)
5.0
Andy Richter - władca wszechświata
Andy Richter Controls the Universe
2002 Pan Fishman (gościnnie)
8.0 2000 Pan Fishman (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Pan Fishman (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Pan Fishman (gościnnie)
9.0 1996 Pan Fishman (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Pan Fishman (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Pan Fishman (gościnnie)
5.5 1995 Pan Fishman (gościnnie)
10.0 1995 Pan Fishman (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Pan Fishman (gościnnie)
7.5
W pułapce czasu
Time Trax
1993 Pan Fishman (gościnnie)
7.0 1993 Pan Fishman (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Pan Fishman (gościnnie)
6.7
Płeć przeciwna... i jak z nią żyć
Opposite Sex and How to Live with Them, The
1992 Pan Fishman (gościnnie)
7.6
Ren i Stimpy
Ren & Stimpy Show, The
1991 Pan Fishman (gościnnie)
7.2 1989 Pan Fishman (gościnnie)
5.7 1989 Pan Fishman (gościnnie)
6.8 1988 Pan Fishman (gościnnie)
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Pan Fishman (gościnnie)
5.6 1984 Pan Fishman (gościnnie)
7.8 1984 Pan Fishman (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Pan Fishman (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Pan Fishman (gościnnie)
7.0 1981 Pan Fishman (gościnnie)
10.0 1979 Pan Fishman (gościnnie)
5.5 1979 Pan Fishman (gościnnie)
7.2 1978 Pan Fishman (gościnnie)
10.0 1977 Pan Fishman (gościnnie)
10.0 1975 Pan Fishman (gościnnie)
7.5 1975 Pan Fishman (gościnnie)
6.8 1974 Pan Fishman (gościnnie)
8.5 1973 Pan Fishman (gościnnie)
10.0 1971 Pan Fishman (gościnnie)
10.0 1971 Pan Fishman (gościnnie)
4.6 1970 Pan Fishman (gościnnie)
6.7 1969 Pan Fishman (gościnnie)
6.6 1969 Pan Fishman (gościnnie)
8.2 1968 Pan Fishman (gościnnie)
6.4 1968 Pan Fishman (gościnnie)
10.0 1967 Pan Fishman (gościnnie)
7.2 1967 Pan Fishman (gościnnie)
10.0 1966 Pan Fishman (gościnnie)
6.1 1966 Pan Fishman (gościnnie)
8.2 1965 Pan Fishman (gościnnie)
8.2 1965 Pan Fishman (gościnnie)
8.0 1963 Pan Fishman (gościnnie)
8.5 1962 Pan Fishman (gościnnie)
7.0 1961 Pan Fishman (gościnnie)
10.0 1960 Pan Fishman (gościnnie)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 Pan Fishman (gościnnie)
7.0 1953 Pan Fishman (gościnnie)
6.0 1948 Pan Fishman (gościnnie)
5.5 1945 Pan Fishman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jack Carter filmy Jack Carter najlepsze filmy Jack Carter zdjęcia Jack Carter galeria Jack Carter biografia Jack Carter nominacje Jack Carter nagrody i wyróżnienia Jack Carter filmografia Jack Carter aktor Jack Carter reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.