Arkadiusz Jakubik
Data urodzenia: 1969-01-14
Miejsce urodzenia: Strzelce Opolskie, Polska
Stan cywilny: żona Agnieszka Matysiak, 2 synów: Jakub i Jan

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2012 Gustaw Zarzycki
6.3
Na tropie Marsupilami
Sur la piste du Marsupilami
2012 Kapral (polski dubbing)
5.8 2010 (polski dubbing)
7.4 2009 (polski dubbing)
10.0 2008 (polski dubbing)
3.7 2007 (polski dubbing)
5.8 2007 (polski dubbing)
5.4 2006 (polski dubbing)
4.4 2006 (polski dubbing)
5.6 2005 (polski dubbing)
3.4 2005 (polski dubbing)
3.5 2005 (polski dubbing)
6.3 2004 (polski dubbing)
2.8 2004 (polski dubbing)
6.9 2004 (polski dubbing)
7.1
Gdzie jest Nemo?
Finding Nemo
2003 Grouper / Pelikan / Bob (polski dubbing)
5.4 2000 (polski dubbing)
6.8
Jam łasica
I Am Weasel
1999 (polski dubbing)
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 (polski dubbing)
6.1 1997 (polski dubbing)
7.4 1997 (polski dubbing)
7.8 1997 (polski dubbing)
7.6 1997 (polski dubbing)
6.5 1997 (polski dubbing)
7.3 1996 (polski dubbing)
7.1
Maska
Mask, The
1995 (polski dubbing)
6.4
Głupi i głupszy
Dumb and Dumber
1995 (polski dubbing)
6.6
Kot Ik!
Eek! the Cat
1992 (polski dubbing)
8.3
Zwariowane Melodie
Merrie Melodies: Starring Bugs Bunny and Friends
1990 (polski dubbing)
7.2
Yogi, łowca skarbów
Yogi's Treasure Hunt
1985 (polski dubbing)
7.8
Tom i Jerry
Tom and Jerry
1965 (polski dubbing)
7.5
Flintstonowie
Flintstones, The
1960 (polski dubbing)
6.7 1959 (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Arkadiusz Jakubik filmy Arkadiusz Jakubik najlepsze filmy Arkadiusz Jakubik zdjęcia Arkadiusz Jakubik galeria Arkadiusz Jakubik biografia Arkadiusz Jakubik nominacje Arkadiusz Jakubik nagrody i wyróżnienia Arkadiusz Jakubik filmografia Arkadiusz Jakubik aktor Arkadiusz Jakubik reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.