Łukasz Lewandowski
Data urodzenia: 1974-08-10
Miejsce urodzenia: Gdańsk, Polska

Biografia:
Łukasz pochodzi z Gdańska, ukończył warszawską Akademię Teatralną w 1998r. Pracuje w Teatrze Narodowym.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
6.5
Zeke i Luther (2009)
Zeke and Luther

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2012 Pompon (polski dubbing)
6.5
Zeke i Luther
Zeke and Luther
2009 (reżyser dubbingu PL)
7.8 2009 Pułapek Stilton (polski dubbing)
6.0
Liga Złośliwców
League of Super Evil, The
2009 Doktor Ropuch (polski dubbing)
7.2 2008 "Dylu"
8.0
Dex Hamilton - Kosmiczny Entomolog
Dex Hamilton: Alien Entomologist
2008 Tung (polski dubbing)
6.3 2008 Kościelny Piotr
6.2
Miejskie szkodniki
Urban Vermin
2007 Kim Jong-Shril (polski dubbing)
8.0
Magiczna karuzela
Magic Roundabout, The
2007 Bartosz Pędziwiatr (polski dubbing)
7.9 2007 Mizuki/ Ebisu/ Shikamaru Nara/ Gaara/ Chouji Akimichi (polski dubbing
6.9 2006 "Dylu" (gościnnie)
6.5 2006 Carl / Fuj / Kamerdyner Mistrza Nocy (polski dubbing)
3.4 2006 Luke (polski dubbing)
7.1
Złota rączka
Handy Manny
2006 Plusik (polski dubbing)
7.3
Spadkobiercy Tytanów
Class of the Titans
2006 Nar (polski dubbing)
6.8
Lola i Virginia
Lola & Virginia
2006 John Bloom (polski dubbing)
5.0 2006 Pan Corelli (polski dubbing)
6.7
Harcerz Lazlo
Camp Lazlo
2005 Wilbert (polski dubbing)
5.0 2005 Ksiadz Czesław (gościnnie)
4.7 2005 Boom / Dru (polski dubbing)
6.6
Podwójne życie Jagody Lee
Life and Times of Juniper Lee, The
2005 Taylor (polski dubbing)
6.9
Action Man A.T.O.M.
A.T.O.M - Alpha Teens on Machines
2005 (polski dubbing)
7.1 2005 Joshua (polski dubbing)
4.6 2005 Robert Podgórski (gościnnie)
6.1
Bracia Koala
Koala Brothers
2004 Benio (polski dubbing)
7.1
Młodzi Tytani
Teen Titans
2003 Obcy pies / Kontroler / Napraw / Sami / Zwinny (polski dubbing)
7.2 2003 Chemik Stefan (gościnnie)
7.3
Co nowego u Scooby'ego?
What's New Scooby-Doo?
2002 (polski dubbing) (gościnnie)
4.7 2002 Pies Rejna (głos) (gościnnie)
6.8 2002 Królewicz Młody / Zając / Jędrek (głos)
7.8 2002 Mizuki / Ebisu / Shikamaru (polski dubbing)
7.0 2001 Kelner w okularach na gali small-biznesu; nie występuje w czołówce(niewymieniony w czołówce)
7.0
Bill i Ben
Bill and Ben
2001 Ben (głos) (polski dubbing)
6.7 2000 (polski dubbing)
6.4 2000 Józuś, pracownik firmy Szczygła (gościnnie)
7.9
Słowami Ginger
As Told by Ginger
2000 Carl (polski dubbing)
6.2
Nieustraszeni ratownicy
Rescue Heroes
1999 (polski dubbing)
7.7
I pies, i wydra
PB&J Otter
1998 (polski dubbing)
6.1 1997 Żandarm
7.7
Byli sobie odkrywcy
Était une fois... les explorateurs, Il
1996 Młody Pierre / Aleksander Wielki / Dżyngis-chan / Tłumacz / różne postacie / rozne postacie
7.3 1996 Harold (polski dubbing)
6.5
Karmelowy obóz
Camp Candy
1989 Chester (polski dubbing)
6.8
Szczeniak zwany Scooby Doo
Pup Named Scooby-Doo, A
1988 Ryży Śledziuch (polski dubbing)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 Król Homar / Akwizytor Felek Kup-Cos / Wladca Makaronii (nowa wersja)
7.9
Kucyki i przyjaciele
My Little Pony and Friends
1986 (wersja z 2007 roku) (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Łukasz Lewandowski filmy Łukasz Lewandowski najlepsze filmy Łukasz Lewandowski zdjęcia Łukasz Lewandowski galeria Łukasz Lewandowski biografia Łukasz Lewandowski nominacje Łukasz Lewandowski nagrody i wyróżnienia Łukasz Lewandowski filmografia Łukasz Lewandowski aktor Łukasz Lewandowski reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.