Andy Mackenzie
Data urodzenia: żona Angel

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Straszny motocyklista (gościnnie)
0.0 2011 Straszny motocyklista (gościnnie)
0.0 2011 Straszny motocyklista (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Straszny motocyklista (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Tiny (gościnnie)
8.1
Kobiecy Klub Zbrodni
Women's Murder Club
2007 Straszny motocyklista (gościnnie)
8.1
Teoria wielkiego podrywu
The Big Bang Theory
2007 Skeeter (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Straszny motocyklista (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Straszny motocyklista (gościnnie)
7.9
Odległy front
Over There
2005 Straszny motocyklista (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Bernie Gillespie (gościnnie)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Straszny motocyklista (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Straszny motocyklista (gościnnie)
7.5 2005 Straszny motocyklista (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Ronald Wiedermeier (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Straszny motocyklista (gościnnie)
7.5 2002 Dealer narkotyków (gościnnie)
7.3 2002 Hawk Reed (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Straszny motocyklista (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Straszny motocyklista (gościnnie)
7.0 2000 Straszny motocyklista (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Straszny motocyklista (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Teddy (2002) (gościnnie)
8.3
Luzaki i kujony
Freaks and Geeks
1999 Straszny motocyklista (gościnnie)
7.5
Akcja!
Action
1999 Straszny motocyklista (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Straszny motocyklista (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Straszny motocyklista (gościnnie)
7.6 1993 Straszny motocyklista (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Straszny motocyklista (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andy Mackenzie filmy Andy Mackenzie najlepsze filmy Andy Mackenzie zdjęcia Andy Mackenzie galeria Andy Mackenzie biografia Andy Mackenzie nominacje Andy Mackenzie nagrody i wyróżnienia Andy Mackenzie filmografia Andy Mackenzie aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.