Tim Kang
Data urodzenia: 1973-03-16
Miejsce urodzenia: San Francisco, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.0 2010 Pan Brenneman (gościnnie)
4.0 2009 Pan Brenneman (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Kimball Cho
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Pan Brenneman (gościnnie)
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Pan Brenneman (gościnnie)
8.1
Biuro
The Office
2005 Pan Brenneman (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Warren Chen (Płonący duch) (gościnnie)
6.0 2004 Pan Brenneman (gościnnie)
7.5 2002 Pan Brenneman (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Pan Brenneman (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Dr Harrison Wong (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Pan Brenneman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tim Kang filmy Tim Kang najlepsze filmy Tim Kang zdjęcia Tim Kang galeria Tim Kang biografia Tim Kang nominacje Tim Kang nagrody i wyróżnienia Tim Kang filmografia Tim Kang aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.