Vittoria Puccini
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Violetta Valéry
8.4
Pani na zamku Carini
Baronessa di Carini, La
2007 Laura
8.2
Elisa z Rivombrosy 2
Elisa di Rivombrosa 2
2005 Elisa Scalzi
8.1
Elisa z Rivombrosy
Elisa di Rivombrosa
2003 Elisa z Rivombrosy
6.9
Fale namiętności
Crociera, La
2001 Giulia

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Vittoria Puccini filmy Vittoria Puccini najlepsze filmy Vittoria Puccini zdjęcia Vittoria Puccini galeria Vittoria Puccini biografia Vittoria Puccini nominacje Vittoria Puccini nagrody i wyróżnienia Vittoria Puccini filmografia Vittoria Puccini aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.