Stephanie Erb
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Charlotte Lambert (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Luellen (gościnnie)
7.1
Nieustraszony
Knight Rider
2008 Charlotte Lambert (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Betsy Firth (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Margaret (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Linda Murphy (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Charlotte Lambert (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Lisa Fordham (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Pani Gantry (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Charlotte Lambert (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Debbie (gościnnie)
7.8
Cuda
Miracles
2003 Charlotte Lambert (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Pani Schmidt (gościnnie)
7.5 2002 Gail Segalis (gościnnie)
8.1 2001 Charlotte Lambert (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Córka (gościnnie)
7.3 2001 Charlotte Lambert (gościnnie)
9.1 2000 Charlotte Lambert (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Charlotte Lambert (gościnnie)
8.3
Luzaki i kujony
Freaks and Geeks
1999 Charlotte Lambert (gościnnie)
8.6 1997 Charlotte Lambert (gościnnie)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Charlotte Lambert (gościnnie)
6.9 1995 Charlotte Lambert (gościnnie)
8.1 1995 Charlotte Lambert (gościnnie)
7.1 1994 Charlotte Lambert (gościnnie)
7.6 1994 Charlotte Lambert (gościnnie)
7.6
Bez lęku
Fearless
1993 Charlotte Lambert (gościnnie)
7.6 1993 Charlotte Lambert (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Charlotte Lambert (gościnnie)
0.0

0 Charlotte Lambert (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stephanie Erb filmy Stephanie Erb najlepsze filmy Stephanie Erb zdjęcia Stephanie Erb galeria Stephanie Erb biografia Stephanie Erb nominacje Stephanie Erb nagrody i wyróżnienia Stephanie Erb filmografia Stephanie Erb aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.