Josef Somr
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Sędzia (gościnnie)
0.0 2009 Jára Niederle
5.0 2004 Ojciec Doskocila
6.8
Szpital na peryferiach po dwudziestu latach
Nemocnice na kraji města po dvaceti letech
2003 inż. Pekar
8.5 1989 John Haycock (gościnnie)
0.0 1985 Sláma
7.8
Latający Czestmir
Létající Cestmír
1984 Pracownik WAP
8.5 1984 Kucharz Krikava
7.0
Szpital na peryferiach
Nemocnice na kraji města
1977 Dyrektor Pekar
8.7
Historia jednej kamienicy
Byl jednou jeden dům
1974 Soumar
7.0 1969 Dr Petr Kalina (1975)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Josef Somr filmy Josef Somr najlepsze filmy Josef Somr zdjęcia Josef Somr galeria Josef Somr biografia Josef Somr nominacje Josef Somr nagrody i wyróżnienia Josef Somr filmografia Josef Somr aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.