David Ackert
Data urodzenia: 1968-09-13
Miejsce urodzenia: La Crosse, Wisconsin, USA
Stan cywilny: żona Rebecca Nasi

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
2.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Rafik Omad (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Rafik Omad (gościnnie)
7.9
Odległy front
Over There
2005 Rafik Omad (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Marty Moussa (gościnnie)
8.2 2004 Rafik Omad (gościnnie)
7.5 2002 Patel - Juror 2 (gościnnie)
7.3 2002 Rafik Omad (gościnnie)
6.5
Siostrzyczki
Banger Sisters, The
2002 Rafik Omad (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Rafik Omad (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Rafik Omad (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Rafik Omad (gościnnie)
7.0 1995 Rafik Omad (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Rafik Omad (gościnnie)
7.6 1993 Rafik Omad (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Ackert filmy David Ackert najlepsze filmy David Ackert zdjęcia David Ackert galeria David Ackert biografia David Ackert nominacje David Ackert nagrody i wyróżnienia David Ackert filmografia David Ackert aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.