David Purdham
Data urodzenia: 1951-06-03
Miejsce urodzenia: San Antonio, Teksas, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Szef Anthony (gościnnie)
7.8
Partnerki
Rizzoli & Isles
2010 Szef Anthony (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Szef Anthony (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Szef Anthony (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Szef Anthony (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Szef Anthony (gościnnie)
7.5 2002 Lyle Peck (gościnnie)
8.7 2002 Szef Anthony (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Szef Anthony (gościnnie)
7.7
Kronika nie z tej ziemi
Chronicle, The
2001 Szef Anthony (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Szef Anthony (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Adwokat Ray-Ray Varneya (2002) (gościnnie)
6.4
Wiecie, jak jest...
It's Like, You Know...
1999 Szef Anthony (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Szef Anthony (gościnnie)
5.9 1998 Szef Anthony (gościnnie)
5.5
Lekarze z Los Angeles
L.A. Doctors
1998 Szef Anthony (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Szef Anthony (gościnnie)
7.2
Strefa Zagrożenia
Burning Zone, The
1996 Szef Anthony (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Szef Anthony (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Szef Anthony (gościnnie)
7.7 1995 Szef Anthony (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Szef Anthony (gościnnie)
7.0 1995 Szef Anthony (gościnnie)
6.5
Moja dziewczyna 2
My Girl 2
1994 Szef Anthony (gościnnie)
0.0 1994 Szef Anthony (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Szef Anthony (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Szef Anthony (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Dr Lev (gościnnie)
7.2 1992 Szef Anthony (gościnnie)
7.5 1991 Szef Anthony (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Szef Anthony (gościnnie)
7.4 1990 Szef Anthony (gościnnie)
7.6 1989 Szef Anthony (gościnnie)
7.1
Syn wyspy
Island Son
1989 Szef Anthony (gościnnie)
7.7 1989 Szef Anthony (gościnnie)
7.2 1988 Szef Anthony (gościnnie)
6.3 1986 Szef Anthony (gościnnie)
5.7 1986 Szef Anthony (gościnnie)
7.3 1984 Szef Anthony (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Purdham filmy David Purdham najlepsze filmy David Purdham zdjęcia David Purdham galeria David Purdham biografia David Purdham nominacje David Purdham nagrody i wyróżnienia David Purdham filmografia David Purdham aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.