Mariusz Saniternik
Data urodzenia: 1954
Miejsce urodzenia: Kraków, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2010 Diler "Dziadek" (gościnnie)
7.6 2010 Diler "Dziadek" (gościnnie)
2.3 2009 Diler "Dziadek" (gościnnie)
8.2 2005 Wiktor Wojdyła, ojciec Andrzeja i Grzegorza (gościnnie)
6.9 2004 Diler "Dziadek" (gościnnie)
5.3 2002 Diler "Dziadek" (gościnnie)
6.3 2001 Diler "Dziadek" (gościnnie)
7.9 2001 Diler "Dziadek" (gościnnie)
6.2 1999 Diler "Dziadek" (gościnnie)
7.7 1998 Diler "Dziadek" (gościnnie)
7.6 1995 Diler "Dziadek" (gościnnie)
8.1 1995 Diler "Dziadek" (gościnnie)
6.3 1993 Diler "Dziadek" (gościnnie)
7.1 1992 Diler "Dziadek" (gościnnie)
6.6 1992 Diler "Dziadek" (gościnnie)
7.9 1990 Diler "Dziadek" (gościnnie)
4.6 1988 Diler "Dziadek" (gościnnie)
7.5 1987 Diler "Dziadek" (gościnnie)
7.9 1987 Diler "Dziadek" (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mariusz Saniternik filmy Mariusz Saniternik najlepsze filmy Mariusz Saniternik zdjęcia Mariusz Saniternik galeria Mariusz Saniternik biografia Mariusz Saniternik nominacje Mariusz Saniternik nagrody i wyróżnienia Mariusz Saniternik filmografia Mariusz Saniternik aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.