Judith Scott
Data urodzenia: Fort Bragg

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2009 Dana Miller (gościnnie)
7.7 2009 Evelyn Montgomery (gościnnie)
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Dana Miller (gościnnie)
8.3 2006 Porucznik Esme Pascal (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Dana Miller (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Dana Miller (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Dana Miller (gościnnie)
7.4 2003 Dana Miller (gościnnie)
7.7
Oliver i przyjaciele
Oliver Beene
2003 Dana Miller (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Dana Miller (gościnnie)
7.9
Pogoda na miłość
One Tree Hill
2003 Pracownica opieki społecznej (gościnnie)
7.5 2002 Principal Franklin (gościnnie)
7.3 2002 Ellen Phillips (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Dana Miller (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Dana Miller (gościnnie)
8.5 2001 Dana Miller (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Dana Miller (gościnnie)
7.7
Łowcy Koszmaru
FreakyLinks
2000 Dana Miller (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Dr Jenna Williams (gościnnie)
7.2
Luzik Guzik
Get Real
1999 Dana Miller (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Dana Miller (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Dana Miller (gościnnie)
5.5
Lekarze z Los Angeles
L.A. Doctors
1998 Dana Miller (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Dana Miller (gościnnie)
0.0 1995 Dana Miller (gościnnie)
6.4 1994 Dana Miller (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Dana Miller (gościnnie)
7.1 1993 Dana Miller (gościnnie)
6.8 1993 Dana Miller (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Dr Kai Bowe (gościnnie)
0.0 1991 Dana Miller (gościnnie)
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 Dana Miller (gościnnie)
7.6
Wysokie aspiracje
High Hopes
1988 Dana Miller (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Judith Scott filmy Judith Scott najlepsze filmy Judith Scott zdjęcia Judith Scott galeria Judith Scott biografia Judith Scott nominacje Judith Scott nagrody i wyróżnienia Judith Scott filmografia Judith Scott aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.