Rafał Maćkowiak
Data urodzenia: 1975-01-01
Miejsce urodzenia: Opole, Polska

Biografia:
Rafał Maćkowiak jest studentem Akademii Teatralnej w Warszawie. Mimo młodego wieku ma już na swoim koncie kilka ciekawych ról w polskich produkcjach i jest uznawany za jednego z najbardziej obiecujących polskich aktorów. Jego chłopięca zmysłowość i kocie oczy sprawiają, że jest aktorem przykuwającym uwagę (przede wszystkim płci pięknej). Odtwarzane przez niego postacie to ludzie zagubieni, wrażliwi, ale zdecydowania podjąć ryzyko. Niestety, filmy, w których zagrał, takie jak "Gniew" czy "Billboard" nie zostały pozytywnie ocenione przez krytykę. Mówi się, że Rafał nie ma szczęścia do ról. Ostatnio postanowił spróbować swych sił na deskach Teatru Studio.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Reżyser (gościnnie)
6.4 2011 Reżyser (gościnnie)
5.8 2010 Reżyser (gościnnie)
4.8 2009 Reżyser (gościnnie)
7.7 2007 Reżyser (gościnnie)
6.1 2004 Reżyser (gościnnie)
7.2 2002 Reżyser (gościnnie)
6.2 1998 Reżyser (gościnnie)
6.1 1997 Reżyser (gościnnie)
6.2 1996 Reżyser (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rafał Maćkowiak filmy Rafał Maćkowiak najlepsze filmy Rafał Maćkowiak zdjęcia Rafał Maćkowiak galeria Rafał Maćkowiak biografia Rafał Maćkowiak nominacje Rafał Maćkowiak nagrody i wyróżnienia Rafał Maćkowiak filmografia Rafał Maćkowiak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.