Christopher Shyer
Data urodzenia: Downsview,

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2011 Nicholas Conroy (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Dr Dominic Lawton (gościnnie)
0.0 2007 Nicholas Conroy (gościnnie)
7.6 2006 Nicholas Conroy (gościnnie)
6.5 2006 Nicholas Conroy (gościnnie)
8.3
Przemyt
Traffic
2004 Nicholas Conroy (gościnnie)
8.0 2004 Nicholas Conroy (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Nicholas Conroy (gościnnie)
7.5 2002 Carl (gościnnie)
7.3 2002 Larry Hardwick (2005) (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Nicholas Conroy (gościnnie)
7.0
W sieci pająka
Along Came a Spider
2001 Nicholas Conroy (gościnnie)
7.7
Jak to dziewczyny
Girl Thing, A
2001 Nicholas Conroy (gościnnie)
7.2 2001 Nicholas Conroy (gościnnie)
7.8
Szkoła Przetrwania
Higher Ground
2000 Nicholas Conroy (gościnnie)
7.8
Norymberga
Nuremberg
2000 Nicholas Conroy (gościnnie)
7.3
Łowcy skarbów
Relic Hunter
1999 Nicholas Conroy (gościnnie)
7.2
Nowe przygody Rodziny Addamsów
New Addams Family, The
1998 Nicholas Conroy (gościnnie)
7.4
Kruk: Droga do nieba
Crow: Stairway to Heaven, The
1998 Nicholas Conroy (gościnnie)
7.0 1998 Nicholas Conroy (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Nicholas Conroy (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Nicholas Conroy (gościnnie)
0.0 1997 Nicholas Conroy (gościnnie)
6.8 1997 Nicholas Conroy (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Nicholas Conroy (gościnnie)
6.8 1996 Nicholas Conroy (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Nicholas Conroy (gościnnie)
7.0 1995 Nicholas Conroy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher Shyer filmy Christopher Shyer najlepsze filmy Christopher Shyer zdjęcia Christopher Shyer galeria Christopher Shyer biografia Christopher Shyer nominacje Christopher Shyer nagrody i wyróżnienia Christopher Shyer filmografia Christopher Shyer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.