Juan Manuel Bernal
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Timothy Wesley, lekarz cudzoziemiec
0.0 2009 Fermín
10.0 2008 Carlos Lascuráin
7.8
Kapadocja
Capadocia
2007 Federico
8.0 2004 Dionisio
9.0 2001 Mario Rodríguez
9.5
Ulica zakochanych
Calle de las novias, La
2000 Román Mendoza
0.0 1999 Jerónimo Manrique
8.5 1999 Alejandro
0.0 1998 Diego Segovia
10.0 1997 Sergio
4.5 1996 Gerardo Sandoval
0.0 1996 Alberto
7.6 1995 Rigoberto
10.0 1993 Chinino

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Juan Manuel Bernal filmy Juan Manuel Bernal najlepsze filmy Juan Manuel Bernal zdjęcia Juan Manuel Bernal galeria Juan Manuel Bernal biografia Juan Manuel Bernal nominacje Juan Manuel Bernal nagrody i wyróżnienia Juan Manuel Bernal filmografia Juan Manuel Bernal aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.