Mariusz Jakus
Data urodzenia: 1967-11-26
Miejsce urodzenia: Chrzanów, Polska

Biografia:
Ukończył łódzką PWST. Przez kilka lat pracował w Teatrze Jaracza w Łodzi. Zagrał wiele znaczących ról, m.in. w sztukach: "Ksiądz" i "Wojzek."
8.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
6.5 2011 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
0.0 2011 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
0.0 2010 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
6.3 2010 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
7.0 2010 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
7.2 2010 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
7.4 2009 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
8.1 2008 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
6.3 2008 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
6.3 2004 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
5.4 2004 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
4.8 2003 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
7.2 2003 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
5.3 2002 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
6.1 2002 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
5.8 2002 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
7.2 2002 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
3.8 2001 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
5.6 2001 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
6.2 2000 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
6.8 2000 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
6.7 1999 Łowca / Dyrektor / Policjant (gościnnie)
6.1 1999 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
6.5 1999 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
6.9 1998 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
6.4 1998 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
7.8 1997 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
7.4 1997 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
7.4 1995 Gestapowiec "Mongoł" w getcie
6.0 1994 Gestapowiec "Mongoł" w getcie

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mariusz Jakus filmy Mariusz Jakus najlepsze filmy Mariusz Jakus zdjęcia Mariusz Jakus galeria Mariusz Jakus biografia Mariusz Jakus nominacje Mariusz Jakus nagrody i wyróżnienia Mariusz Jakus filmografia Mariusz Jakus aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.