Dody Goodman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 1996 Pani Gunderson (gościnnie)
7.1 1991 Mae McCallister
6.8
Wakacje w kurorcie
Private Resort
1985 Pani Rawlings
5.8
Plusk
Splash
1984 Pani Stimler
7.0 1984 (gościnnie)
7.5 1984 Pani Morton
7.0
Powrót Maxa Dugana
Max Dugan Returns
1983 Pani Litke
7.1
Alvin i wiewiórki
Alvin & the Chipmunks
1983 Panna Rebecca Miller (głos)
6.2 1982 Blanche Hodel
7.1 1982 Gretchen Parks (gościnnie)
10.0 1980 Mavis Cobb
0.0 1979 Ruby Bell
7.6 1978 Blanche
7.2 1978 Mona Boggs (gościnnie)
7.0 1978 Ciotka Sophia Drummond (gościnnie)
10.0 1977 Martha Schumway
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Patricia Seldon (gościnnie)
0.0 1976 Martha Shumway

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dody Goodman filmy Dody Goodman najlepsze filmy Dody Goodman zdjęcia Dody Goodman galeria Dody Goodman biografia Dody Goodman nominacje Dody Goodman nagrody i wyróżnienia Dody Goodman filmografia Dody Goodman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.