Walter Sparrow
Data urodzenia: 1927-01-22
Miejsce urodzenia: 2000-05-31
Stan cywilny: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 1998 Maurice
8.3
Piątka detektywów
Famous Five, The
1996 Dziadunio (gościnnie)
7.8
Koniec niewinności
Now and Then
1995 Szalony Pete
7.2
Cienka Niebieska Linia
Thin Blue Line, The
1995 Emeryt (gościnnie)
0.0 1994 Chitty Buckthorn
1.0
Paryż
Paris
1994 Hugo
7.5
Tajemniczy ogród
Secret Garden, The
1993 Ben Weatherstaff
8.0
Cienista dolina
Shadowlands
1993 Fred Paxford
6.8 1992 Tom (gościnnie)
7.3
Robin Hood: Książę złodziei
Robin Hood: Prince of Thieves
1991 Duncan
8.4 1990 Rashers (gościnnie)
8.7 1989 Warty Man (gościnnie)
0.0 1989 Ernie (gościnnie)
10.0 1985 Bill / Straganiarz(gościnnie)
0.0 1985 Steeple (gościnnie)
0.0 1985 Jimmy Wilde (gościnnie)
10.0 1985 Bill / Straganiarz (gościnnie)
6.0 1981 Pacjent (gościnnie)
7.4
Tylko głupcy i konie
Only Fools and Horses
1981 Barry (gościnnie)
0.0 1978 Weston (gościnnie)
1.0 1975 Reg Begley (gościnnie)
6.5 1972 (gościnnie)
0.0 1971 Reggie (gościnnie)
7.0 1971 Amos Kellett (gościnnie)
0.0 1970 Król(gościnnie)
7.9
Randall i duch Hopkirka
Randall & Hopkirk
1969 Tramp (gościnnie)
0.0 1966 Brooke
0.0 1966 Binns (gościnnie)
0.0 1966 George (gościnnie)
0.0 1965 Albert Mercer
7.0 1965 Więzień / Człowiek z koszem
8.6 1962 Walter Ferguson (1963) / Frank Livesey (1970) (gościnnie)
7.6 1955 Zbieracz / Blocker

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Walter Sparrow filmy Walter Sparrow najlepsze filmy Walter Sparrow zdjęcia Walter Sparrow galeria Walter Sparrow biografia Walter Sparrow nominacje Walter Sparrow nagrody i wyróżnienia Walter Sparrow filmografia Walter Sparrow aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.