Kate Lansbury
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 1998 Paulette
8.8
Akta Sherlocka Holmesa
Case-Book of Sherlock Holmes, The
1991 Pani Gresty (gościnnie)
7.5
Rybka zwana Wandą
Fish Called Wanda, A
1988 Magistrate
0.0 1976 Pani Wellkin(gościnnie)
8.2
Ja, Klaudiusz
I, Claudius
1976 Apikata
6.4
Duma i uprzedzenie
Pride and Prejudice
1967 Charlotte Lucas
8.6 1962 Sąsiadka / Brenda Baker (1968) / Jennie Bannion (1970) / Mama Billy'ego (1976)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kate Lansbury filmy Kate Lansbury najlepsze filmy Kate Lansbury zdjęcia Kate Lansbury galeria Kate Lansbury biografia Kate Lansbury nominacje Kate Lansbury nagrody i wyróżnienia Kate Lansbury filmografia Kate Lansbury aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.