Marie-France Pisier
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2010 Nicole Lacroix
0.0 2009 Lea Goldenberg
4.0 2005 Pani Pommerand (gościnnie)
8.2 2001 ona sama (2003) (gościnnie)
0.0 1998 Marie-Claire
10.0 1986 Nathalie
5.0 1984 Christine
4.0
Przyjaciel Vincenta
Ami de Vincent, L'
1983 Milena
7.7 1980 Valentine O'Neill
4.0 1979 Catherine Tessier
6.4
Siostry Brontë
Soeurs Brontë, Les
1979 Charlotte Brontë
7.0 1977 Pani Umlaut
8.2
Druga strona północy
Other Side of Midnight, The
1977 Noelle Page
8.2
Widmo wolności
Fantôme de la liberté, Le
1974 Pani Calmette
0.0 1972 Berthe Josserand
7.2
Panie na Mogadorze
Gens de Mogador, Les
1972 Ludivine
8.0 1956 ona sama (1963) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marie-France Pisier filmy Marie-France Pisier najlepsze filmy Marie-France Pisier zdjęcia Marie-France Pisier galeria Marie-France Pisier biografia Marie-France Pisier nominacje Marie-France Pisier nagrody i wyróżnienia Marie-France Pisier filmografia Marie-France Pisier aktor Marie-France Pisier reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.