Ernie Dingo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2001 (gościnnie)
7.5
Szkoła złamanych serc
Heartbreak High
1994 Vic Morris
3.6 1994 Archie Garrett (gościnnie)
10.0 1989 Robert Gottliebson / różne role (1989)
0.0 1989 Didge
10.0 1989 Eddie (gościnnie)
8.5 1984 Murray

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ernie Dingo filmy Ernie Dingo najlepsze filmy Ernie Dingo zdjęcia Ernie Dingo galeria Ernie Dingo biografia Ernie Dingo nominacje Ernie Dingo nagrody i wyróżnienia Ernie Dingo filmografia Ernie Dingo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.