Marc Berman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010
0.0 2007 Doktor Alain Roy(gościnnie)
7.5
Gorycz tropików
Tropiques amers
2007 Monsieur de Rochant
8.0
Anioł śmierci
Ange de feu
2006 Vincent Cabrel
8.0 2005 Jacques Canetti
0.0 2001 (gościnnie)
9.0 2001 Komisarz Damien Lespéré
0.0 1999 Serge Lehman / Alain Fargeau (gościnnie)
0.0 1998 André Margoni (gościnnie)
6.6
Mulatka
Métisse
1993 Matka Maurice`ego
9.0 1992
7.5 1990 Kierowca
5.6
Kocham cię
I Love You
1986 Pierre
0.0 1975 Éric / Paul Mazurski (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marc Berman filmy Marc Berman najlepsze filmy Marc Berman zdjęcia Marc Berman galeria Marc Berman biografia Marc Berman nominacje Marc Berman nagrody i wyróżnienia Marc Berman filmografia Marc Berman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.