Bartłomiej Topa
Data urodzenia: 1967-05-26
Miejsce urodzenia: Nowy Targ, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Prawnik Prospectrum (gościnnie)
6.6 2011 Zbyszek
4.9 2011 Zbyszek
6.5 2011 Zbyszek
5.7 2011 Zbyszek
6.8 2010 Zbyszek
7.6 2010 Mateusz (gościnnie)
7.4 2009 Zbyszek
5.6 2009 Zbyszek
6.5
Hel
2009 Zbyszek
8.1 2008 Sędzia bokserski (gościnnie)
7.2 2008 Zbyszek
4.0 2008 Zbyszek
7.1 2008 Zbyszek
6.3 2008 Zbyszek
6.4 2006 Zbyszek
8.2 2005 Karol Łania (gościnnie)
3.7 2004 Zbyszek
6.3 2001 Zbyszek
6.8 1999 Zbyszek
7.0 1998 Zbyszek
6.2 1998 Zbyszek
6.9 1998 Zbyszek
6.6 1995 Zbyszek
8.0 1994 Zbyszek

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bartłomiej Topa filmy Bartłomiej Topa najlepsze filmy Bartłomiej Topa zdjęcia Bartłomiej Topa galeria Bartłomiej Topa biografia Bartłomiej Topa nominacje Bartłomiej Topa nagrody i wyróżnienia Bartłomiej Topa filmografia Bartłomiej Topa aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.