Lou Antonio
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
7.4
Wzór (2005)
Numb3rs
8.0
Orły z Bostonu (2004)
Boston Legal
7.8
Tajniacy (2003)
Handler, The
7.8
Obrońca (2001)
Guardian, The
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas (2000)
CSI: Crime Scene Investigation
7.2
7.6
Prezydencki poker (1999)
West Wing, The
8.4
Mściciel (1998)
Vengeance Unlimited
7.3
Jezioro marzeń (1998)
Dawson's Creek
7.3
Pan i pani Smith (1996)
Mr. & Mrs. Smith
8.1
Amerykański horror (1995)
American Gothic
6.2
Zagadki Cosby'ego (1994)
Cosby Mysteries, The
7.5
Ich pięcioro (1994)
Party of Five
7.0
Diagnoza morderstwo (1993)
Diagnosis Murder
7.7
Pogoda dla bogaczy (Księga II) (1976)
Rich Man, Poor Man - Book II

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1979 Joseph Manucci
10.0 1971 Frank Cameron (gościnnie)
8.7 1971 Tommy Crawford (1971) (gościnnie)
4.5 1970 Gordon Krager(gościnnie)
10.0 1969 Hal Ingersol (gościnnie)
8.0 1969 Jake (gościnnie)
7.9
Nieugięty Luke
Cool Hand Luke
1967 Koko
10.0 1967 Stefanos (gościnnie)
7.0 1966 Frankie Gellen (gościnnie)
10.0 1966 Mike Kerkorian (gościnnie)
6.6 1966 Robert Siomney (gościnnie)
7.6 1966 Lokai (gościnnie)
8.4 1965 (gościnnie)
8.2 1965 Charlie (gościnnie)
10.0 1964 Kapitan Pollard / Wade Ritchie (gościnnie)
8.8 1964 Harry Simmons (gościnnie)
7.9 1963 Vinnie (gościnnie)
6.2 1962 Niles (1966) (gościnnie)
7.9
Wiosenna bujność traw
Splendor in the Grass
1961 Pracownik z pola naftowego na przyjęciu(niewymieniony w czołówce)
10.0 1960 Burglar (gościnnie)
6.6 1960 Tony (gościnnie)
7.4 1959 Davey (gościnnie)
8.5 1958 Al Machias (gościnnie)
7.4 1955 Harve Kane (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lou Antonio filmy Lou Antonio najlepsze filmy Lou Antonio zdjęcia Lou Antonio galeria Lou Antonio biografia Lou Antonio nominacje Lou Antonio nagrody i wyróżnienia Lou Antonio filmografia Lou Antonio aktor Lou Antonio reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.