Marcin Jędrzejewski
Data urodzenia: 1968-02-17
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Alfons
6.3 2010 Alfons
6.7 2010 Alfons
6.4 2009 Alfons
3.8 2009 Alfons
6.3 2008 Alfons
7.9 2007 Alfons
7.0 2007 Alfons
6.9 2006 Alfons
4.4 2006 Alfons
5.2 2005 Alfons
5.0 2005 Alfons
8.8
Auschwitz. Naziści i "ostateczne rozwiązanie"
Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution'
2005 Alfons
6.1 2004 Alfons
6.9 2004 Alfons
7.2 2002 Alfons
4.2 2000 Alfons
6.6 1999 Alfons
7.0 1998 Alfons
6.9 1998 Alfons
7.4 1997 Alfons
6.5 1997 Alfons
7.0 1996 Alfons
6.6 1995 Alfons
6.9 1995 Alfons
7.5 1995 Alfons
6.8
Dwa światy
Spellbinder
1995 Alfons
6.7 1995 Alfons
6.7 1993 Alfons
5.1 1993 Alfons
7.8
Dom
1980 Alfons
7.8
Tom i Jerry
Tom and Jerry
1965 Alfons

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marcin Jędrzejewski filmy Marcin Jędrzejewski najlepsze filmy Marcin Jędrzejewski zdjęcia Marcin Jędrzejewski galeria Marcin Jędrzejewski biografia Marcin Jędrzejewski nominacje Marcin Jędrzejewski nagrody i wyróżnienia Marcin Jędrzejewski filmografia Marcin Jędrzejewski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.