Jerry Levine
Data urodzenia: 1957-03-12
Miejsce urodzenia: New Brunswick, New Jersey, USA
Stan cywilny: żona Nina Tassler, 2 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
7.9
Druga szansa (2010)
Life Unexpected
7.6
U nas w Filadelfii (2005)
It's Always Sunny in Philadelphia
7.5
Wszyscy nienawidzą Chrisa (2005)
Everybody Hates Chris
7.8
Joan z Arkadii (2003)
Joan of Arcadia
7.5
7.8
Obrońca (2001)
Guardian, The
7.4
Bez pardonu (2000)
District, The
7.2
7.8

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002
9.5 1999 Kevin (gościnnie)
7.0 1999 Dan Freed (gościnnie)
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Joe(2000-2004) (gościnnie)
0.0 1995 Robert Bingham
7.4
Szkoła Buddy'ego
Swimming with Sharks
1994 Jack
7.8
Chłopiec poznaje świat
Boy Meets World
1993
0.0 1990 Jack Davis
7.4 1990 Właściciel sklepu papierniczego (gościnnie)
9.0 1987 Matthew Littman
6.2 1985 Stiles
7.0 1984 Elliot Pembroke (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jerry Levine filmy Jerry Levine najlepsze filmy Jerry Levine zdjęcia Jerry Levine galeria Jerry Levine biografia Jerry Levine nominacje Jerry Levine nagrody i wyróżnienia Jerry Levine filmografia Jerry Levine aktor Jerry Levine reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.