Doug Bradley
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012
7.8 2011 Richard
0.0 2011 Pan Johnson
0.0 2011 Wielebny Andrews
5.3
Exorcismus: Opętanie Amy Evans
Posesión de Emma Evans, La
2010 Ojciec Ennis
0.0 2009 Jacob
10.0 2004 Pan Asquith (gościnnie)
9.0
Sędzia John Deed
Judge John Deed
2001 Inspektor Lannon (gościnnie)
10.0 2000 (gościnnie) (on sam)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Graham Sharpe (gościnnie)
7.2
Idealny mąż
Ideal Husband, An
1999 Brackpool

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Doug Bradley filmy Doug Bradley najlepsze filmy Doug Bradley zdjęcia Doug Bradley galeria Doug Bradley biografia Doug Bradley nominacje Doug Bradley nagrody i wyróżnienia Doug Bradley filmografia Doug Bradley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.