Tony Bill
Data urodzenia: 1940-08-23
Miejsce urodzenia: San Diego, Kalifornia, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Toni Gray (od 1963, rozwód); 2. Helen Buck Bartlett, 2 córki: Madeline i Daphne

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2008
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Kurt Lascher (gościnnie)
7.5 2002
3.4
Żyleta
Barb Wire
1996 Foster
7.3
Mniej niż zero
Less Than Zero
1987 Bradford Easton
7.5 1985 Scott Hundley (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Mark Lee Reynolds (gościnnie)
6.3 1983 (gościnnie)
7.1 1982 (gościnnie)
8.5
Waszyngton za zamkniętymi drzwiami
Washington: Behind Closed Doors
1977 Adam Gardiner
6.4
Szampon
Shampoo
1975 Johnny Pope
10.0 1971 Willie Ball (gościnnie)
10.0 1969 Justin Williman (gościnnie)
10.0 1966 Andy Wilkins (gościnnie)
7.0
Najodważniejsi z wrogów
None but the Brave
1965 Załogant Keller
7.0 1965 Charlie Carson (gościnnie)
8.6 1965 Gary (1966) (gościnnie)
7.0 1965 Biff / Lee Harvey Oswald
5.5 1963 Chris Herrod (gościnnie)
8.0 1963 Tony Pitts (gościnnie)
6.2 1962 Clipper Ellis (1966) (gościnnie)
7.0 1961 Paul Crain (gościnnie)
7.3
Doktor Kildare
Dr. Kildare
1961 (gościnnie)
7.4 1959 Charlie Two (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tony Bill filmy Tony Bill najlepsze filmy Tony Bill zdjęcia Tony Bill galeria Tony Bill biografia Tony Bill nominacje Tony Bill nagrody i wyróżnienia Tony Bill filmografia Tony Bill aktor Tony Bill reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.