John Davidson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010
8.0
Edward Nożycoręki
Edward Scissorhands
1990 Gospodarz programu telewizyjnego
6.3 1983 Michael Robson (gościnnie)
7.2 1978 Arthur Crane (gościnnie)
8.0 1973 John Burton (gościnnie)
7.0 1968 Prof. John Kleindorf (gościnnie)
8.4 1965 (gościnnie)
7.8 1964 Jimmy McGill (gościnnie)
8.7 1954 Joe Carder (gościnnie)
6.0 1944 Gruber
7.0 1941 Tal Chotali
0.0 1934 Dr Bashan

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

John Davidson filmy John Davidson najlepsze filmy John Davidson zdjęcia John Davidson galeria John Davidson biografia John Davidson nominacje John Davidson nagrody i wyróżnienia John Davidson filmografia John Davidson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.