Terry Frost
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 1962 Anderson / Carl Thomas (1964) (gościnnie)
7.8 1959 Pollet(gościnnie)
10.0 1958 (gościnnie)
9.0 1958 Reżyser (1960) (gościnnie)
10.0 1957 (gościnnie)
10.0 1957 Samotny (gościnnie)
7.0 1957 Towne (gościnnie)
7.0 1957 Frank Jeffers / Bill Manton / Tate / Stage Driver (gościnnie)
7.5 1957 Szeryf (gościnnie)
4.0 1956 Will(niewymieniony w czołówce)
6.0 1956 (gościnnie)
7.0 1956 Blaze Moylon (gościnnie)
8.2
Złamana strzała
Broken Arrow
1956 (gościnnie)
10.0 1955 (gościnnie)
10.0 1955 (gościnnie)
8.7 1955 Zastępca Terry (gościnnie)
10.0 1955 (gościnnie)
9.8 1955 Sierżant Short (1956) / Dan Naylor (1957) / Szeryf (1961) (gościnnie)
7.4 1955 Woźnica dyliżansu pocztowego (gościnnie)
5.5 1955 Pan Benton (1956) (gościnnie)
10.0 1954 Logan / Butler (gościnnie)
10.0 1954 Bates / Harris (gościnnie)
8.5 1954 Sam Harlow (gościnnie)
8.6
Przygody Rin Tin Tina
Adventures of Rin Tin Tin, The
1954 John Anders (gościnnie)
10.0 1954 Red (gościnnie)
10.0 1952 Steve (gościnnie)
8.0 1952 Fałszywy policjant (gościnnie)
10.0 1951 Kapitan Thomas (gościnnie)
10.0 1951 (gościnnie)
10.0 1951 Barton / Dakota / Hank / Moss / Pierce / Walt Wilkins (gościnnie)
10.0 1951 (gościnnie)
8.5 1949 Zastępca Lafe (gościnnie)
8.3 1948 Brock
6.0 1944 Policyjny nadawca (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Terry Frost filmy Terry Frost najlepsze filmy Terry Frost zdjęcia Terry Frost galeria Terry Frost biografia Terry Frost nominacje Terry Frost nagrody i wyróżnienia Terry Frost filmografia Terry Frost aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.