James Avery
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.5 2009 Sam (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Sam (gościnnie)
7.6 2003 Sam (gościnnie)
10.0 2003 Sam (gościnnie)
7.2
Świat Raven
That's So Raven
2003 Sam (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Sam (gościnnie)
8.0 2001 Sam (gościnnie)
7.3 2001 Sam (gościnnie)
8.1 2000 Sam (gościnnie)
8.3 2000 Sam (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Sam (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Preston Cash (gościnnie)
7.0 1999 Sam (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Sam (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Sam (gościnnie)
7.4
Książę Egiptu
Prince of Egypt, The
1998 Sam (gościnnie)
8.4
Mściciel
Vengeance Unlimited
1998 Sam (gościnnie)
7.8 1998 Sam (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Sam (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Oficer Kennedy (gościnnie)
6.4 1997 Sam (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Sam (gościnnie)
7.9
Kapitan Simian i kosmiczne małpy
Captain Simian & The Space Monkeys
1996 Sam (gościnnie)
10.0 1996 Sam (gościnnie)
5.3 1996 Sam (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Sam (gościnnie)
10.0 1995 Sam (gościnnie)
7.4
Alladyn
Aladdin
1994 Sam (gościnnie)
7.1 1994 Sam (gościnnie)
7.6 1993 Sam (gościnnie)
10.0
Roc
1991 Sam (gościnnie)
9.0 1991 Sam (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Sam (gościnnie)
5.2
Bez Osłonek
Full Exposure: The Sex Tapes Scandal
1989 Sam (gościnnie)
8.1 1989 Sam (gościnnie)
0.0
FM
1989 Sam (gościnnie)
8.1 1988 Sam (gościnnie)
5.9 1987 Sam (gościnnie)
5.6
Inny świat
Different World, A
1987 Sam (gościnnie)
7.3
Wojownicze Żółwie Ninja
Teenage Mutant Ninja Turtles
1987 Sam (gościnnie)
6.1 1986 Sam (gościnnie)
8.0
Chuck Norris i jego karatecy
Chuck Norris: Karate Kommandos
1986 Sam (gościnnie)
7.0 1986 Sam (gościnnie)
5.7 1986 Sam (gościnnie)
7.6
Jastrząb Ulicy
Street Hawk
1985 Sam (gościnnie)
7.0
Zapasy z Hulkiem Hoganem
Rock 'n' Wrestling
1985 Sam (gościnnie)
10.0 1985 Sam (gościnnie)
5.7
227
1985 Sam (gościnnie)
7.5 1985 Sam (gościnnie)
9.0 1984 Sam (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Sam (gościnnie)
8.3 1983 Sam (gościnnie)
7.1
Hardcastle i McCormick
Hardcastle and McCormick
1983 Sam (gościnnie)
6.4 1983 Sam (gościnnie)
8.5 1982 Sam (gościnnie)
8.6 1982 Sam (gościnnie)
8.0 1981 Sam (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Sam (gościnnie)
8.5 1979 Sam (gościnnie)
5.7 1978 Sam (gościnnie)
7.4 1975 Sam (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Avery filmy James Avery najlepsze filmy James Avery zdjęcia James Avery galeria James Avery biografia James Avery nominacje James Avery nagrody i wyróżnienia James Avery filmografia James Avery aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.