Frederick Rolf
Data urodzenia: 1926-08-14
Miejsce urodzenia: Berlin, Niemcy
Stan cywilny: żona Roni Dengel (od 03.10.1971)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
3.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 1998 Recenzent książki
6.7
Cwaniak
Street Smart
1987 Joel Davis
7.4
Świadek
Witness
1985 Stoltzfus
7.3 1984 Paul (gościnnie)
7.2
Uwiedzenie Joe Tynana
Seduction of Joe Tynan, The
1979 Profesor Harvardu
0.0 1965 D'Agincourt(gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Frederick Rolf filmy Frederick Rolf najlepsze filmy Frederick Rolf zdjęcia Frederick Rolf galeria Frederick Rolf biografia Frederick Rolf nominacje Frederick Rolf nagrody i wyróżnienia Frederick Rolf filmografia Frederick Rolf aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.