Allan Graf
Data urodzenia: Kalifornia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2010 Więzień (gościnnie)
7.1
Nieustraszony
Knight Rider
2008 Więzień (gościnnie)
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Więzień (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Więzień (gościnnie)
8.3 2006 Więzień (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Więzień (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Więzień (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Więzień (gościnnie)
7.2
Trzynaście dni
Thirteen Days
2000 Więzień (gościnnie)
6.9 1998 Więzień (gościnnie)
7.2 1997 Więzień (gościnnie)
7.6
Tajemnice Los Angeles
L.A. Confidential
1997 Więzień (gościnnie)
7.5 1997 Więzień (gościnnie)
7.1
Ostatni sprawiedliwy
Last Man Standing
1996 Więzień (gościnnie)
6.3
Specjalista
Specialist, The
1994 Więzień (gościnnie)
6.8
Uciec, ale dokąd?
Nowhere to Run
1993 Więzień (gościnnie)
6.8
Uniwersalny żołnierz
Universal Soldier
1992 Więzień (gościnnie)
6.9 1992 Więzień (gościnnie)
6.8
Następne 48 godzin
Another 48 Hrs.
1990 Więzień (gościnnie)
6.6
Przystojniak
Johnny Handsome
1989 Więzień (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Więzień (gościnnie)
6.5 1988 Więzień (gościnnie)
7.2
Ponad szczytem
Over the Top
1987 Więzień (gościnnie)
5.5
Impuls
Impulse
1984 Więzień (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Więzień (gościnnie)
7.1
Duch
Poltergeist
1982 Więzień (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Więzień (gościnnie)
6.8 1981 Więzień (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Więzień (gościnnie)
7.5
Kierowca
Driver, The
1978 Więzień (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Allan Graf filmy Allan Graf najlepsze filmy Allan Graf zdjęcia Allan Graf galeria Allan Graf biografia Allan Graf nominacje Allan Graf nagrody i wyróżnienia Allan Graf filmografia Allan Graf aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.