Thomas Jane
Data urodzenia: 1969-02-22
Miejsce urodzenia: Baltimore, Maryland, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Aysha Hauer (od 19.12.1989, rozwód); 2. Patricia Arquette (26.06.2006 - 01.07.2011, rozwód), córka Harlow Olivia Calliope (ur. 20.02.2003)

Biografia:
Urodził się Baltimore w stanie Maryland. Mając 23 lata po raz pierwszy pojawił się na dużym ekranie w roli Hustlera w dramacie Edgara Michaela Bravo "ll Love You ForeverTonight"
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
5.3
Mroczna kraina (2009)
Dark Country

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2013 Sam Carter
10.0
LOL
2011
8.0 2011 Richard
9.0 2010 Dick
5.3
Mroczna kraina
Dark Country
2009 Dick
4.5 2009
5.8
Zgotuj im piekło, Malone
Give 'em Hell, Malone
2009 Malone
6.9 2009 Ray Drecker
5.8
Mgła
Mist, The
2007 David Drayton
7.5 2005 Clay Bicks (gościnnie)
7.2
Grzeszna miłość
Original Sin
2001 Billy / Walter Downs / Mephisto
7.7
Cienka czerwona linia
Thin Red Line, The
1998 Dick
6.6
Zakochany Valentino
Velocity of Gary* *(Not His Real Name), The
1998 Gary
7.6
Czwartek
Thursday
1998 Casey
7.2 1997 Dick
7.4
Bez twarzy
Face/Off
1997 Dick
7.2
Wysoka fala
High Tide
1994 Barry (gościnnie)
5.3
Buffy - postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1992 Zeph
8.3 1992 (gościnnie) (on sam)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Thomas Jane filmy Thomas Jane najlepsze filmy Thomas Jane zdjęcia Thomas Jane galeria Thomas Jane biografia Thomas Jane nominacje Thomas Jane nagrody i wyróżnienia Thomas Jane filmografia Thomas Jane aktor Thomas Jane reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.