Ken'ichi Yajima
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010
0.0 2010 Takahiko Fujiwara
9.0 2010 Yabemago Sendai
7.6 2010 Tomohiko Yamamoto
0.0 2009 Tadao Asano
5.0 2009 Taketaro Aoyama
6.0 2009 Wykonawca
5.0 2009 Joe the Locksmith
0.0 2009
0.0 2009 Kazushi Mitsuno
7.6 2009 Masaya Umamoto (gościnnie)
8.1 2009 Takehiko Honma
8.7 2008 Yoshinaga Matsudaira
7.4 2008 Miyakawa (gościnnie)
6.0 2008
6.8 2008 Haruo Hasegawa (gościnnie)
7.8 2008 Seiji Nishi
0.0 2007
7.0 2007 Shocho Wajima
6.6 2006
0.0 2005 Saburo Todoroki
8.2 2005 Ojciec Aizawy Miyuki
7.0 2005 (gościnnie)
6.0 2005 Ooda
0.0 2004 Ogasawara Yukihiko
0.0
Kao
2003
0.0 2002 Pan Konishi
0.0 2001 Hidemaru Namikoshi
10.0 1999 Shinya Shindo
0.0 1989 Nobushige Ozaki

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ken'ichi Yajima filmy Ken'ichi Yajima najlepsze filmy Ken'ichi Yajima zdjęcia Ken'ichi Yajima galeria Ken'ichi Yajima biografia Ken'ichi Yajima nominacje Ken'ichi Yajima nagrody i wyróżnienia Ken'ichi Yajima filmografia Ken'ichi Yajima aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.