Marcos Caruso
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.5 2011 Patácio Peixoto
7.8 2008 (gościnnie) (on sam)
7.0 2008 Alcides
0.0 2007 Adalto(gościnnie)
0.0 2007 Padre Inácio
7.3
Na kartach życia
Páginas da vida
2006 Alex
1.0 2002 Raul Gouveia
7.3
Anita
Presença de Anita
2001 Gonzaga
0.0 1998 Rivaldino Paleólogo
0.0 1995 Giorgio
10.0 1994 Virgulino
0.0 1991 Ronald Figueiredo
0.0 1990 Tião
10.0
Hieronim
Jerônimo
1984
0.0 1978
0.0 1978 Marcolino

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marcos Caruso filmy Marcos Caruso najlepsze filmy Marcos Caruso zdjęcia Marcos Caruso galeria Marcos Caruso biografia Marcos Caruso nominacje Marcos Caruso nagrody i wyróżnienia Marcos Caruso filmografia Marcos Caruso aktor Marcos Caruso scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.