Primo Reggiani
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Ivan
0.0 2009 Federico
0.0 2009 Domini
6.0 2009 Lorenzo
0.0 2009 Enzo Torrias
0.0 2006 Antonio Dentici
0.0 2005 Simone
7.2
Wydział śledczy RIS
R.I.S. - Delitti imperfetti
2005 Emiliano Cecchi
0.0 2004 Romeo (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Primo Reggiani filmy Primo Reggiani najlepsze filmy Primo Reggiani zdjęcia Primo Reggiani galeria Primo Reggiani biografia Primo Reggiani nominacje Primo Reggiani nagrody i wyróżnienia Primo Reggiani filmografia Primo Reggiani aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.