Randall Berger
Data urodzenia: 1953-05-10
Miejsce urodzenia: Fort Irwin, Kalifornia, USA
Stan cywilny: żona Helen Sandercoe (od 25.06.1977)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Samuel
6.7
Świat na talerzu
Dish, The
2000 Pomocnik ambasadora
0.0 1999 Gościnne postacie (niewymieniony w czołówce)
0.0 1998 Ambasador USA (gościnnie)
3.0 1998 Thoreaux (gościnnie)
8.1
Blask
Shine
1996 Isaac Stern
0.0 1996 Pan Hemingway(gościnnie)
7.1 1992 Amos Lang
8.0 1990 Jack Weir
0.0 1990 Jerry Rodgers
0.0
Ambasada
Embassy
1990 Charles Symes (gościnnie)
5.5 1986 Szeregowy Anthony Gallo

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Randall Berger filmy Randall Berger najlepsze filmy Randall Berger zdjęcia Randall Berger galeria Randall Berger biografia Randall Berger nominacje Randall Berger nagrody i wyróżnienia Randall Berger filmografia Randall Berger aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.