Ikki Sawamura
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.0 2011 Kanichi Shigemura
4.0 2011 Kanichi Shigemura
0.0 2011 Ken Kawakami
7.2 2010 Gunziro Mitsuhasi
7.2 2010 Daiki Kusunoki
7.7 2009 Tadatsune Tsuzuranuki
6.2 2009 Yoshio Takagi
0.0 2009 Mitsuhiko Asami
7.9 2009 Kazuma Miyabi
8.7 2008 Kiyomichi Komatsu
8.7 2008 Hidenori Takayanagi
0.0 2007 Shiro Morifuku
0.0 2007 Todoroki Shinichiro
8.3 2007 Kimio Narita
0.0 2006 Toshihiko Minamida
8.7 2006 Takeda Eiji
7.0 2006 Toru Inaba
0.0 2005 Ryokichi Yajima
9.0 2005 Tomoharu Sakurai
0.0 2002 Ochroniarz
8.2 2002 Tomoya Shinohara
8.5 2002 Naoki Kobayashi (gościnnie)
0.0 2001 Kazushi Shindo
0.0 2001 Shuzo Komatsubara
0.0 2000 Shintarou Kamiya
9.7 1999 Manabe
8.0 1996 Toshiaki Yagami

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ikki Sawamura filmy Ikki Sawamura najlepsze filmy Ikki Sawamura zdjęcia Ikki Sawamura galeria Ikki Sawamura biografia Ikki Sawamura nominacje Ikki Sawamura nagrody i wyróżnienia Ikki Sawamura filmografia Ikki Sawamura aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.