David Hayman
Data urodzenia: 1950-01-01
Miejsce urodzenia: Glasgow, Szkocja, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2010 Danny McTavish
0.0 2010 Robert
6.8 2007 Richie Maguire (gościnnie)
7.6 2006 Opat (gościnnie)
9.0 2003 Ksiądz
6.3
Krawiec z Panamy
Tailor of Panama, The
2001 Luxmore
7.1
Przyzwoity przestępca
Ordinary Decent Criminal
2000 Tony
6.5
Legionista
Legionnaire
1998 Rekrutujacy sierżant
7.4
Bokser
Boxer, The
1997 Zwolennik IRA
0.0 1992 Stephen Crowe
7.4
Sid i Nancy
Sid and Nancy
1986 Malcolm
7.6 1984 Terry Oldham (gościnnie)
8.5 1983 Von Jaegar
0.0 1982 Arnold Ryerson
0.0 1977 Liathan
7.6 1970 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Hayman filmy David Hayman najlepsze filmy David Hayman zdjęcia David Hayman galeria David Hayman biografia David Hayman nominacje David Hayman nagrody i wyróżnienia David Hayman filmografia David Hayman aktor David Hayman reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.